Savjeti

Imate li pitanje rado ćemo vam pomoći.

Klikom na tipku Pošalji dobrovoljno pristajete na to da se vaši podaci koji su upisani na ovom web obrascu prikupljaju i koriste isključivo za slanje promotivnih materijala i informacija na adresu primatelja. Prikupljeni podaci putem ovog web upita koristit će se za daljnju korespondenciju i kontakt s potencijalnim klijentom radi dogovora oko eventualne prezentacije i potreba potencijalnog klijenta, a bit će pohranjeni u našoj bazi poslovnih partnera i osoba u elektronskom obliku. 

U skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (Uredba EU 2016/679) osobni podaci o fizičkoj osobi koji će se prikupiti putem ovog web upita, neće se koristiti ni za jednu drugu svrhu kao što su marketinška obrada, slanje newslettera i sl., osim za svrhu koja je navedena. Fizička osoba ima pravo da se njezini osobni podaci koji su prikupljeni putem ove isprave, obrišu, anonimiziraju ili da se ograniči njihova obrada. Za isto je potrebno podnijeti pisani zahtjev na e-mail adresu: dorotea@kalina-ri.hr. 
Slanjem upita putem tipke Pošalji dobrovoljno potvrđujete da ste stariji od 18.g. i da su vam navedene odredbe jasne i nedvosmislene.

 

Copyright © 2023. Kalina - boje i lakovi, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.